top of page
Knop
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Home
Band

PRIMROSE TRIO

slachtoffer van ons eigen succes

Primrose Trio - Livestream (c) Guillaume

VOCALS

Primrose Trio - Livestream (c) Guillaume

Benjamin Jacobs

KEYS

Primrose Trio - Livestream (c) Guillaume

CELLO

Silke is al van kleins af aan bezig met muziek. Ze leert op eigen houtje piano spelen en zingt gedurende haar jeugdjaren in een coverband met vrienden. In 2012 werd Silke in het team van Natalia 2e in The Voice van Vlaanderen. Ze bracht al verschillende singles uit en in 2014 volgde haar eerste album, Rooted But Free. Silke speelt met haar eigen liveband én met verschillende andere projecten. Naast het podium is Silke ook te horen in reclamespots als voice-over of als studiozangeres. Ze werkt ook als backing vocal voor andere artiesten.

Benjamin studeerde piano aan de pop/jazz-afdeling van het conservatorium in Gent. Hij is vaste pianist bij De Vierkante Meter, INE, btz, Prince Tributeband, Wet Wild Woods, Straffen Toebak & Michael Asnot. Benjamin speelde ook bij Tom Dice en Milo Meskens en je kon hem al bezig zien bij enkele tv -en radioshows. Naast het podium geeft Benjamin pianoles in de academie van Grimbergen. Hij schreef ook al verschillende arrangementen voor orkesten én was zelfs dirigent van zijn eigen jeugdorkest.

Trui studeerde jazz contrabas aan de conservatoria van Leuven, Amsterdam en Antwerpen. Ze haalde haar tweede master voor basgitaar in de pop-afdeling van KASK conservatorium School of Arts Gent. Trui is de vaste bassiste van Tsar B, Ivy Falls, NABOU, An-Sofie Noppe, AUDRI en Rosa Butsi. Daarnaast heeft ze haar eigen strijkkwartet 'Another String Quartet' waarmee ze reeds Ish Ait Hamou en Tourist LeMC mocht begeleiden. Ze is ook te horen op het tweede album van Bazart.

Bio
PRIMROSE TRIO

Primrose Trio is een band opgericht door Silke Mastbooms (zang), Benjamin Jacobs (piano) en Trui Amerlinck (cello).
 

Dit trio speelt livemuziek op elk event. De setlist bestaat uit een mix van eigentijdse songs en klassiekers. Allemaal in eigen versies.
 

De bezetting zang, piano en cello maakt elk event bijzonder.
 

Wij verzorgen jullie huwelijksceremonie, bedrijfsfeest, diner, lentefeest, afscheid, tuinfeest en nog veel meer.

Huwelijk

Afscheid

Feest

Bedrijfsevent
 

Diner

MEDIA

Media
Contact

CONTACT

Kom bij ons werken
Primrose Trio op jouw event? Dat kan!

Laat ons weten wat je plannen zijn en wij sturen je snel een offerte op maat van jouw wensen.
Beginuur event
Einduur event

Bedankt voor je bericht!

 partners
bottom of page